Raiffeisen Trading. Raiffeisen Bank International - Részvényárfolyam


Tőzsdei bevezetés Vállalatértékesítés A Raiffeisen Bankcsoport hosszú múltra visszatekintő, széleskörű iparági és tranzakciós tapasztalatokkal, nemzetközi hálózattal áll ügyfelei rendelkezésére a vállalatértékesítések során. Kinek ajánljuk Bankunk vállalatértékesítési tanácsadási szolgáltatását?

Nincs hozzászólás Tegnap este meglepetésként jelentett a Raiffeisen International. A nettó eredmény a piaci konszenzusnak megfelelő millió euró, szemben a millió euró várttalstruktúrájában hasonló a többi bankéhoz, alacsony bevételek, alacsony hitelezési veszteség.

Raiffeisen Trading pénzt keresni a videóddal

A tőkemegfelelés nem változott érdemben, A menedzsment nem változtatott a várakozásain, az idei hitelezési veszteség alacsonyabb lesz mint a tavalyi, bár feljebb lesz előremenőleg, mint az első negyedévben. A piacot inkább az fogja izgatni, hogy a bank a jelentéssel együtt azt is bejelentette, hogy összeolvadhat az Raiffeisen Trading.

Ez már többször is felröppent, mint pletyka, most azonban úgy tűnik, hogy komolyak a szándékok, a következő 6 hónapban vizsgálni fogják a lehetőségeket.

Raiffeisen Trading hogyan lehet megszervezni saját kereskedési központját

Egy ilyen lépés elsősorban az RZB-nek lenne jó tőke szempontjából. Az összeolvadás után is maradna a Raiffeisen a tőzsdén.

Raiffeisen Trading bitcoin bevétel azonnali pénzkivonással

Nehéz a jelenlegi információk alapján látni, hogy Raiffeisen Trading lesz a történet vége, elképzelhető, hogy az összeolvadás után a jelenlegi részvényesek kapnának az újonnan létrejött cég részvényeiből, a régiekért cserébe. A bizonytalanság és az, hogy az RZB-ből kapnak részvényeket a meglévő Raiffeisen International tulajdonosok nyomás alatt tarthatják a részvényárfolyamot.

Raiffeisen Trading mit tud mondani egy bináris opcióról

Nincs hozzászólás A Reuters híre szerint a lengyelek visszakozni készülnek a svájci frank konverziótól. Az elmúlt hetekben főleg arról lehetett olvasni a lengyel bankszektort illetően, hogy a magyarhoz hasonló konverzióval átalakítanák a frank hiteleket zlotys hitelekké.

A Raiffeisen számára is pozitív lehet a hír, mivel nem esne le a tőkemegfelelési mutató a veszteség miatt.

Raiffeisen Trading hogyan lehet 21 évesen pénzt keresni

A chart alapján a részvény egy füles csészéből próbálhat kitörni, amiből lendületes emelkedés is jöhet akár a 17 eurós szintek környékéig is. A hír egyébként a Raiffeisen kötvény számára is pozitív lehet.

Reuters Business News - Wells Fargo and Co, Softbank Corp, Raiffeisen Bank International, China

Amennyiben a 12,8 eurós szint elesik, úgy nem beszélhetünk kitörésről. Raiffeisen napi grafikon.