Éter algoritmus, Account Options


Facebook Twitter A Pubcon konferencián már visszatérő vendég Gary Illyés, a Google szóvivője, aki ezen a konferencián jellemzően számos SEO tippel szolgál és olyan dologról is beszél, ami addig nem volt nyilvános a keresőoptimalizálók számára.

Nem történt ez idén se másképpen. Az első dolog az volt, hogy a fülek alá rejtett tartalmakat a Google megjelenítheti a találati lista kivonatában, de félkövérrel éter algoritmus emeli ki bennük a kulcsszót ellentétben éter algoritmus hagyományos szövegben talált szövegrészlettel, amit félkövérben kiemel.

Arról is beszélt, hogy a fülek alá rejtett tartalmak esetében, a Google azt korábban nem tudta indexelni, ha az CSS-JS kombóval volt megoldva.

A Google SEO tippjei a es Pubcon konferenciáról - la-gunaetteremzuglo.hu

Ahogy a web fejlődik, úgy fejlődik vele együtt a Google is, így már ezeket a tartalmakat is képes indexelni a Google. Arra ugyanakkor felhívta a figyelmet, hogy ha a tartalom nem töltődik be, addig, amíg a felhasználó valamilyen akciót nem hajt végre pl klikkel akkor a Google sem tudja indexelni ezt a tartalmat. Az új verzió a régihez képest ezernél is több új funkciót tud kezelni. Nofollow, ugc és sponsored link attributumok Egy nagy cikket írtam már a Google új linkattributumairól, és arról, hogy a nofollow linkek -et is követ már a google.

Belépéshez használhatja a közösségi fiókját is!

Most azt is elmondta Gary illyés, hogy miért voltak kénytelenek változtatni ezen. A nofollow, ugc és sponsored linkmegjelölések között nincs különbség a PageRank tekintetében.

De nézzük a következő példát! A Google világszerte több mint 40 embernek ad munkát. Ezen személyek körülbelül fele ha óhajtja cégen belüli közösségekhez is csatlakozhat. Rengeteg ilyen közösség van, példának okáért ázsiai alkalmazottak, feketék, filippinók, veteránok, nők, ősz hajúak, melegek.

A különbség csupán annyi, hogy az egyes jelölések extra információt hordoznak. A Google ugyanakkor éter algoritmus fel van készülve. Az ugc és sponsored linktulajdonságok opcionálisak, nem kötelező őket használni, ugyanakkor a Google szeretné ha alkalmaznád őket mert segít felismerni a mintázatokat és jobban megérteni, hogy miként működik a linkelés a weben. A nofollow jelölés már csak javaslat és nem kötelező érvényű a rangsorolásban és a Google időnként figyelembe veszi azt.

éter algoritmus

A nofollow jelölést eredetileg a komment spam ellen hozták létre, majd elkezdték alkalmazni a fizetett linkekre is. A Google számára a linkek nagyon fontosak, hogy megértsék mi történik a weben.

  • Bornemisza ÉTER by Bornemisza ÉTER - Issuu
  • Mik az opciós idézetek
  • Консьерж покачал головой: - Невозможно.
  • ГЛАВА 127 Собравшиеся на подиуме тотчас замолчали, словно наблюдая за солнечным затмением или извержением вулкана - событиями, над которыми у них не было ни малейшей власти.

Ha például a CNN meghivatkozik egy Fake News oldalt, de nofollow címkével látja el, akkor a Google eddig nem tudta azt követni és nem értette miről van szó. Ez ugyanakkor nem éter algoritmus azt, hogy a Google innen-től az összes Wikipédia linket dofollow linkként értékelné.

Azt is elmondta, hogy angol nyelvterületen nem jelentett problémát a nofollow használata, mert rengeteg a link, de más kisebb nyelveken a nofollow beállítás miatt a fél webre vakká lett a Google, mert megígérte, hogy nem követi a nofollow linkeket, ezért váltott a Google.

Simon Péter - Alkalmazott Analízis és Számításmatematikai Tanszék, ELTE

Alapalgoritmussal kapcsolatos hírek Beszámoltam már több ízben a Google alap-algoritmus frissítéseiről is, amire legútóbb szeptember végén került sor. Gary Illyés arról beszélt, hogy az alapalgoritmus frissítés nem büntet domaineket, nem olyan, mint a manuális büntetések.

Így nincs értelme nyertesekről és vesztesekről beszélni.

  • Egy spanyol város elhatározta, hogy segít lakosainak leadni ezer kilót - Qubit
  • Hogyan lehet pénzt keresni az iqoption bináris opciókkal
  • HOLD is a private partnership, independent from any financial institution.
  • Ей слышался голос Дэвида: Беги, Сьюзан, беги.

Azt is elmondta, hogy ha megtisztítod a linkprofilodat, az nem segít az alapalgoritmus-frissítés során tapasztal visszaesés helyezéseinek javításában. Magyarán szólva, ez nem link alapú. Gary azt javasolta, hogy ne fókuszálj az alapalgoritmus frissítésekre.

éter algoritmus

Ezek csak finomhangolások, ami azt a célt szolgálja, hogy minőségibb és relevánsabb találatokat adjon a Google a felhasználók számára. Egyszerűen csak van egy másik weboldal, akinek a tartalmi minősége és relevanciája jobb, mint a te oldaladé. Egy kérdés kapcsán, ami arról szólt, hogy a keresőoptimalizálással szolgáló szakembereknek el kell olvasni a Google Minőségi Értékelőknek szóló útmutatóját újra és újra, Gary abszolút egyetértett.

Párhuzamos univerzumok – The DAO, 3. rész

Most az is kiderült mi ennek az oka. A weben a weboldalak Ezért döntött úgy a Google, hogy nem veszi figyelembe ezt a beállítást. Ez egyébként Gary Illyés személyes javaslata volt.

éter algoritmus

A robots. Most már gyorsabban dolgozik a rendszerük.

Támogasd a Qubit munkáját!

Hibák a Google-nél Gary Illyés arról is szót ejtett, hogy áprilisában a leggyorsabban kereső bitcoinok Google elvesztette az indexének egy részét, majd nem sokkal később, ettől függetlenül egy renderelési hibájuk is volt, emiatt sok, kiemelten fontos URL esetén a rendszerük random módon gyengébb URL-eke jelenített meg a találati listán.

Éppen ezért mostantól a Google már figyeli a közösségi médiát, hogy hamarabb észleljék az ilyen belső hibákat, mint amilyen az index kiesése is volt. Gary arra kért mindenkit, hogy ha indexelési problémát észlel, mert ha több hasonló jelzés jön, akkor megvizsgálják a bejelentéseket.

Címsorok A címsorok kapcsán Gary azt mondta el, hogy segít jobban megérteni az oldal struktúráját, de a válaszából az tűnt ki, hogy a szöveg formázásából a Google meg tudja határozni, hogy éter algoritmus adott elem címsor-e vagy sem, ilyen értelemben a hagyományos HTML címsorok nem igazán fontosak.

Egy spanyol város elhatározta, hogy segít lakosainak leadni 100 ezer kilót

A Google találati listáján a tartalmi kivonatokat átkattintásra optimalizált algoritmusok vezérlik. A lényeg, hogy olyan kivonatot jelenítsenek meg, amire nagyobb eséllyel kattint a felhasználó. Gary arról is beszélt, hogy a jövőben a Google konferenciákat fog szervezni olyan helyszíneken, ahol nincsenek jó SEO konferenciák, vagy ahol az emberek nem tehetik meg, éter algoritmus elutazzanak nívós konferenciákra. A Search Console adatok alapján elmondta, hogy azok ugyan azok az adatok, amit a Google saját maga is használ.

A régi webmester eszközökben pedig azért volt csak 90 napnyi adat elérhető, mert az infrastruktúra mögötte elavult volt.

A Google SEO tippjei a 2019-es Pubcon konferenciáról

Az új meta címkékről elmondta, hogy ezek segítenek a webmesternek megmondani, hogy milyen hosszú szöveg jelenhet meg, vagy hogy mekkora lehet a képek maximális mérete.

Amíg jó minőségű blogbejegyzéseket publikálsz, addig a Google-t nem érdekli, hogy ezt milyen gyakran teszed, lehet akár napi új cikked is. Szeretnél több látogatót?