Opciók űrlap, Így hozhat létre űrlapokat teljesen újként az Adobe Acrobat programban


Űrlapok kitöltése A PDF-űrlapok kétfélék lehetnek: statikusak és aktívak.

A statikus űrlapok kinézetükben megegyeznek ugyan a többi űrlappal, nem adhatók meg azonban válaszok. Az ilyen űrlapok lehetnek például csupán részei egy hosszabb PDF-dokumentumnak.

opciók űrlap

Az Űrlapvezérlők elemre kattintva megjelenítheti a programban elérhető űrlapelemek listáját. Nyissa meg az űrlapot a programban. Ekkor annak minden űrlapvezérlője aktívvá válik.

opciók űrlap

Ellenőrizze, hogy működnek-e a vezérlők. Csak akkor szerkessze őket utólag, ha szükséges. Kattintson a Kéz eszközre a panelsáv tetején.

opciók űrlap

Válasszon az űrlapelemek létrehozásához felkínált lehetőségek közül, és írja be a kívánt szöveget. Mentse a kitöltött űrlapot, kattintson annak Küldés gombjára ha van ilyenvagy küldje el az űrlapot elektronikus úton.

  • 30 másodperces lehetőség
  • KRI Lehetőségünk van egyszerűbb kérdőíveket, teszteket, űrlapokat beilleszteni a honlapunkba.
  • Űrlapok kitöltése

Jelölje be a Mezőértékek automatikus számítása jelölőnégyzetet, így az űrlapban már definiált számítások frissülnek a programban. Az automatikus kitöltési funkció engedélyezésével gyorsabban kitöltheti a mezőket.

Hogyan hozhatok létre űrlapot teljesen újként

A Fókusznégyszög megjelenítése beállítást engedélyezve mindig láthatja, hogy melyik az aktuális vezérlő. Az egyszerű navigálás érdekében válasszon rámutatáskor felbukkanó szöveget, kiemelőszínt a közönséges mezőkhöz és külön szegélyszínt a kötelező űrlapmezőkhöz.

opciók űrlap

Fogadott statikus űrlap aktiválása és kitöltése Szkennelje vagy nyissa meg az űrlapot, és konvertálja PDF-fájllá, ha szükséges. Az űrlapvezérlők észleléséhez és aktiválásához futtassa a Form Typer szolgáltatást.

Űrlap létrehozása a Microsoft Forms segítségével - Office-támogatás

Ha szükséges, hajtson végre utólagos szerkesztéseket mezők áthelyezésévelhozzáadásával vagy törlésével. Kattintson a Kéz eszközre, majd töltse ki az űrlapot.

Ez a dokumentum egy alap űrlap teljesen újként való létrehozását mutatja be az Acrobat DC alkalmazásban. A PDF űrlapokkal kapcsolatos további információkért kattintson a megfelelő fenti hivatkozásra. Hogyan hozhatok létre űrlapot teljesen újként Elkezdheti a munkát egy üres PDF-fel, hozzáadhatja a kívánt szöveget és címkéket, majd űrlapmezők hozzáadásával elkészítheti az űrlapot. Válassza az Új létrehozása lehetőséget, majd kattintson a Start gombra. Mentse el a PDF-et: Az Acrobat ablakának bal felső sarkában kattintson a Mentés ikonra, válassza ki a mentés helyét, adjon nevet a fájlnak, majd kattintson a Mentés lehetőségre.

A befejezett űrlap visszaküldéséhez tegye az alábbiak egyikét: Küldje el a kitöltött űrlapot PDF-fájlként. Nyomtassa ki az űrlapot és a tartalmát, majd küldje el a nyomtatott opciók űrlap. Nyomtassa ki csak a válaszokat az üres űrlapra, és küldje opciók űrlap azt.

Módosítsa a megnyitott űrlapot illetve annak paramétereit az új igény ek szerint, majd mentse el a változás oka t. Egy teljesen új, egyedi űrlap létrehozása esetén: Az űrlap felvételező felület megnyitásához klikkeljen az űrlaplistázó képernyő jobb felső sarkában, az "Új űrlap" eszköztár ikonra. Építse fel lépésről-lépésre, paraméterezze be és mentse el a létrehozott űrlapot. Új, de egy korábbira részben hasonlító űrlap esetén: Először készítsen egy másolatot valamelyik hasonló űrlapról, a másolás funkcióval.

Szerkessze utólag, majd töltse ki az űrlapot a Microsoft Wordben, és küldje el elektronikusan vagy postai úton. Az XFA-űrlapvezérlőkkel biztonságosan rögzítheti, megjelenítheti, áthelyezheti, feldolgozhatja, továbbíthatja vagy kinyomtathatja az elektronikus űrlapokkal kapcsolatos információkat.

Ez egy kitölthető űrlap?

Az XFA XML-űrlap architektúra XML-specifikációk összessége, amely a webes űrlapok feldolgozását aktív címkékkel javítja, és biztosítja, pénzt kereső berendezés egy XFA-űrlapsablon mindegyik példánya megtartsa az adatrögzítési, leképezési és módosítási szabályok specifikációját az eredetiből.

Az XFA kompatibilitást biztosít más rendszerekkel, és nincs kitéve a technológia és a szabványok változásainak.

  • Megbízható kereskedési jelek
  • Űrlapunk használatra készen áll.
  • Űrlapok létrehozása

Megjegyzések Aktív XFA-vezérlőket tartalmazó űrlapokon ne szerkessze az űrlapvezérlőket, és ne futtassa a Form Typert.