Másolási lehetőség, Elemek másolása, áthelyezése vagy beillesztése egy másik fiókba


egyre bitcoin ár

Elemek másolása, áthelyezése vagy beillesztése egy másik fiókba Elemek másolása, áthelyezése vagy beillesztése egy másik fiókba Az Google Ads Szerkesztő segítségével többféleképpen is átmásolhatja vagy áthelyezheti az elemeket egyik helyről a másikra. Ha egy bizonyos típusú elemmel például kulcsszavakkal vagy hirdetéscsoportokkal kapcsolatban szeretne további útmutatást kapni, keresse fel a cikk alján felsorolt oldalak valamelyikét.

Elemek másolása és áthelyezése egy fiókon belül Fanézetben válassza ki a megfelelő helyet.

jelzi a bináris opciós programokat

Ez a fiók vagy az áthelyezni kívánt elemeket tartalmazó kampány vagy hirdetéscsoport neve is lehet. Ha másolási lehetőség a 4. Kattintson a megfelelő típusra.

legjobb bináris opciók jelzője

Például a kulcsszavak másolásához válassza ki a Kulcsszavak lehetőséget. Válasszon ki egy vagy több másolási lehetőség vagy kivágni kívánt elemet.

Kampányok másolása vagy áthelyezése

Fanézetben jelölje ki a célkampányt vagy -hirdetéscsoportot. Elemek áthúzása Ha egy elemet gyorsan szeretne áthelyezni, adatnézetben válassza ki az adott elemet, és fanézetben húzza át az új helyére.

a bináris opciós rendszerem

Ha másolni szeretné, tartsa nyomva a Ctrl billentyűt. Például a szöveges hirdetések új kampányba történő áthelyezéséhez válassza ki a hirdetéseket, és fanézetben húzza át őket a célkampányba.

Pages Mac rendszerre: Szöveg másolása és beillesztése egy Pages-dokumentumban

Az eredeti kampányban ezek a hirdetések eltávolítottként, az új kampányban hozzáadottként jelennek meg. Hirdetéscsoportok másolásakor vagy áthelyezésekor ezeket fanézetben is áthúzhatja egyik helyről a másikra.

3 módszer a táblázatok gyors másolására [ExcelTitok]

Beillesztés több helyre Másolja át az elemek egy csoportját például a kulcsszavakat, hirdetéseket stb. Illessze be az elemeket a kiválasztott kampányokba vagy hirdetéscsoportokba. Erősítse meg a hirdetéscsoportokat, amelyekbe az elemeket be szeretné illeszteni, és kattintson az OK gombra. Kapcsolódó témakörök:.