Localbitcoins link


localbitcoins link tőzsdei opciós kereskedés szervezése

Megosztom A LocalBitcoins nevű peer-to-peer kereskedői felületen február végén rekord alacsony volument mértek. Az adatokból világosan kiderül: a kereskedési volumen hét éve nem volt ilyen alacsony. A tavalyi év februárjával összehasonlítva jól kivehető a különség: amíg akkor 13 BTC forgalmat csináltak a felhasználók, addig idén februárban ez már csak BTC volt.

localbitcoins link opció érzékenység

Heti LocalBitcoins volumen, BTC-ben A dollárnál maradva, a fiatban mért volumen is érezhetően csökkent, bár az nem ilyen drasztikusan. A történelmi csúcs a es hájp közepén, decemberben volt, akkor millió dollárnyi BTC fordult meg a platformon.

localbitcoins link mi az opciós szerződés

A kereskedési volumen ilyen mértékű csökkenése leginkább két tényezőnek tudható be. Az egyik egy nemrégi botrány, amiben több usernek felfüggesztették az accountját, bármiféle értesítés és indoklás nélkül.

localbitcoins link típusú bináris opciós kereskedési stratégiák

A felfüggesztésnek áldozatul esetteknek rengeteg pénzük ragadt bent, azt nem tudták kiutalni a platformról. Heti LocalBitcoins volumen, dollárban Localbitcoins link a tiltások a másik fontos tényező miatt következhettek be: a szigorodó szabályozások miatt.

localbitcoins link a kereskedelem laboratóriumi iskolájának működési elve

A LocalBitcoins ugyanis Finnországban működik és a cég tavalyi nyilatkozatai alapján teljes mértékben szeretne megfelelni a finnországi és ezzel együtt az Európai Uniós szabályozásoknak.

Ekkora vezette be a platform a szigorúbb személyazonosítási intézkedéseit.