Legfőbb lehetőségek


legfőbb lehetőségek

Fiona Goode[ szerkesztés ] Mint a Salemi leszármazottak Legfőbbje, az elbűvölő Fiona Goode luxusban éli az életét, a Föld körül utazgat, és hírességekkel cimborál.

Többek közt azzal a céllal, hogy ismét átvegye az uralmat a Coven fölött, és, hogy rendbe hozza kapcsolatát a tőle elhidegült lányával. Fiona megszállottja az örök életnek, és megveti öregedő testét. Bár a képességei lehetővé teszik, hogy áldozatai életerejét elszívja, még nem érte el célját.

A lányával elég feszült kapcsolatban van, aki behatolónak látja anyját az akadémiára. Fiona figyelmen kívül hagyja lánya Cordelia kéréseit, és maga kezdi el tanítani a lányok, hogy hogyan legyenek erős boszorkányok.

legfőbb lehetőségek

Mindeközben a halhatatlanságot kergeti. Fiona egy gyönyörű, kecses nő, bár rendkívül hiú, az legfőbb lehetőségek illetően.

legfőbb lehetőségek

Ő egy kegyetlen, bűntudatot nem ismerő gyilkos. Erőteljes boszorkányként senkitől sem fél. Mások gúnyolásában és lekicsinylésében talál magának örömet.

Tudni szeretnéd, hogy mi a legjobb befektetés most a piacon? Ez csak természetes! Te is a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni abból a pénzből, amiért megdolgoztál.

Fiona előszeretettel visel fekete ruhadarabokat, és bár gúnyos a sztereotípiákkal szemben, mégis többet megszemélyesít boszorkányként. Ha valakit haszontalannak vél, egyszerűen kiiktatja.

legfőbb lehetőségek

Legyen szó egyszerű memóriatörlésről, vagy az életereje elvételéről. A hiúságától függetlenül törődik a lányával, és az akadémia boszorkányaival, de ha arról van szó, lelkiismeret furdalás nélkül felhasználja őket a saját céljaira.

legfőbb lehetőségek