Forgatókönyv opció. Nyolc forgatókönyv | la-gunaetteremzuglo.hu


Ezt az ablakot új költségkeret-forgatókönyvek definiálására használhatja.

forgatókönyv opció

Költségkeret-forgatókönyvek — meghatározás ablak A rendszer az aktuális gazdasági évet jeleníti meg alapértelmezettként. Szükség esetén válasszon egy másikat.

Van közöttük olyan, amely két osztályban is komoly támogatottsággal bír, és olyan is, amely mindent "törölne". Fotó: www. Senki nem tudja még, be lehet-e fejezni egyáltalán a szezont, mikor lehet folytatni a folyamatban lévő idényeket, és ha lehet is, hogyan. A nemzetközi labdarúgásban is számos forgatókönyv látott már napvilágot, az elképzelések sok helyen egyeznek egymással legkésőbb május közepéig mindenki szeretné folytatni a futballévetsok helyen például a rájátszás is szerepel vészforgatókönyvként.

Példa Ha az elkövetkezendő évet készíti elő, és szeretne egy új költségkeret-forgatókönyvet definiálni, válassza ki a legördülő menüből az elkövetkezendő évet. Vegye figyelembe, hogy ez az opció csak akkor áll rendelkezésre, ha már definiálta a megfelelő könyvelési periódust.

forgatókönyv opció

A példa vége Adja meg a költségkeret nevét. Ez a név arra a gazdasági évre vonatkozóan egyedi.

Ébresztőfilm 5.rész

Kiindulási alap Válassza ki azt a költségkeret-forgatókönyvet, amelyen a definiált költségkeret-forgatókönyv alapul. Egy független költségkeret-forgatókönyv önmagán alapul.

forgatókönyv opció

Ha a költségkeret-forgatókönyv önmagán alapul, akkor a kezdeti arány százaléka kell, hogy legyen. Forgatókönyv opció módszer Válassza ki a költségkeretösszegek kerekítési módszerét az egyes forgatókönyvekben. Forgatókönyv másolása Megnyitja a Költségkeret-forgatókönyvek másolása ablakot, amelyben létező költségkeret-forgatókönyvet tud bemásolni egy újba. Forgatókönyv importálása Nyissa meg a Költségkeret-forgatókönyvek importálása ablakot, amelyben más SAP Business One cégtől tud importálni költségkeret-forgatókönyvet új költségkeret-forgatókönyvbe.

forgatókönyv opció