Elérhető opciók


Megváltoztathatja a hangokhoz kapcsolódó beállításokat, például a hangszóró hangerejét és a hanghatásokat. A járműmodelltől és a specifikációktól függően a megjelenített képernyők és az elérhető opciók eltérőek lehetnek.

Automatikus: beállíthatja a rendszer fényerejét a környezeti fényviszonyoknak vagy a fényszóró állapotának megfelelően. Nappali mód: a képernyő fényes marad.

Speciális ha elérhető Beállíthatja a speciális hangopciókat, vagy különféle hangeffektusokat alkalmazhat. Sebességfüggő hangerő Beállíthatja, hogy a hangerőt automatikus állítása a menetsebességnek megfelelően.

Tag : elérhető opciók

Live Dynamic ha elérhető Élvezheti a természetes, dinamikus hangokat, például egy élő előadás hangját. Mélyhangkiemelés ha elérhető Nagyszerű, dinamikus hangot élvezhet erősített basszusfrekvenciákkal.

Roland EA7 : Traditionnel, World, Dance

Clari-Fi ha elérhető Az audiotömörítés során elveszett frekvenciák kompenzálásával helyreállított hangot élvezhet. Quantum Logic Surround ha elérhető Élvezheti a tágas, térhatású hangzást, például egy élő színpad tényleges hangzását.

Átfogó CMM-megoldás

Centerpoint® Surround Technology ha elérhető Élvezheti a gazdag térhatású hangot a sztereó hangforrás útján, például digitális hangfájlokat vagy műholdas rádiókat. Dynamic Speed Compensation ha elérhető Élvezheti a stabil hallgatási környezetet, automatikusan beállítja a hangot a vezetési sebességnek megfelelően.

Hangerő-beállítások ha elérhető Beállíthatja a különböző rendszerfunkciók, többek között a telefonvetítés hangerejét. Rendszerhang Beállíthatja az egyedi rendszerfunkciók hangerejét.

kereskedési opciók az erődök képzésén

Megjegyzés A rendszerfunkciók alapértelmezett hangerő-beállításainak visszaállításához nyomja meg az Alapértel-mezett elemet. Telefonvetítés Egyenként beállíthatja a Elérhető opciók funkciók hangerejét. Megjegyzés A telefonvetítés alapértelmezett hangerő-beállításainak visszaállításához nyomja meg az Alapértel-mezett elemet. Hangbeállítás ha elérhető Beállíthatja a kimeneti szintet minden hangszín üzemmódban.

 • Ciprusi bináris opciók
 • Harmonikus kereskedés
 • Licencinformáció
 • elérhető opciók • la-gunaetteremzuglo.hu

Megjegyzés Az összes hangszín-üzemmód alapértelmezett beállításainak visszaállításához nyomja meg a Középen elemet. Hangerőarány ha elérhető Beállíthatja, hogy bizonyos hangok elsőbbséget élvezzenek más hangokkal szemben, ha egyidejűleg játsszák le őket.

Súgóútmutató

Parkolási biztonság prioritása Beállíthatja a rendszert, hogy a hangerő csökkenjen, és így a közelségi figyelmeztetés hangja elsőbbséget kapjon a jármű parkolásakor a többi hanghoz képest. Hangerő csökk. Pozíció Kiválaszthatja, hol koncentrálódjon a hang a járműben.

 1. 100 munkastratégia bináris opciókhoz
 2. Automatikusan pénzt kereső webhelyek
 3. Az OKEx elindítja az opciók kereskedését | Business Wire
 4. A műsor vizuális információinak hallható ismertetését felolvasását nyújtja, ha a tv-csatorna sugároz ilyen információt.
 5. Olvassa el az alábbi tanulmányt, amely bemutatja, hogyan javítható a meglévő koordináta-mérőgépek mérési képessége és teljesítménye a legmodernebb szoftver, vezérlőegység és érzékelős technológiák utólagos telepítése által.
 6. Utólagos korszerűsítés során beszerelhető elemek és elérhető opciók
 7. Az alapokról induló, saját fejlesztésű OKEx Options, melyet egy továbbfejlesztett, gyorsabb, stabilabb, megbízhatóbb infrastruktúra támogat, az OKEx platform kereskedési struktúrájának teljes körű átalakítását eredményezte.
 8. Internet valódi pénzt keres

Nyomja meg a kívánt helyet az ülésképen vagy nyomja meg a nyílgombokat a fókusz mozgatásához. Ha a hangot a jármű közepére kívánja állítani, nyomja meg a ikont.

milliomosok, akik pénzt kerestek az interneten

Beállíthatja a kimeneti szintet minden hangszín üzemmódban. Vezetési útmutatás ha elérhető Megváltoztathatja a vezetés közben elérhető Elérhető opciók beállításait. Rendszer hangereje ha elérhető Beállíthatja a különféle hangok hangerejét, és megváltoztathatja a hangerővel kapcsolatos beállításokat.

a vevő opciójában ezt

FM rádió zajelnyomás ha elérhető Kiválaszthatja a beérkező jel hangminőségéhez való FM rádió zajcsökkentési opciót. Eredeti hangzás: megőrzi az eredeti hangot. A rádió zaja hangos lehet.

A Renishaw által végzett utólagos korszerűsítés elemei

Enyhe zajelnyomás: megőrzi az eredeti hangot, és automatikusan beállítja a zajcsökkentést. Erős zajelnyomás: minimalizálja a rádió zaját. A hangerő csökkenhet.

bináris opciós stratégia statisztikai

Alapértel-mezett Visszaállíthatja a hangbeállításokat az alapértelmezett értékekre. Érintési hang Sípolás.