Bitcoin logó. Monero logo digital cryptocurrency


Megosztom Mivel a világ forgalomban lévő valutáinak jelentős része hasonló szimbolikára épül, a bitcoin nemzetközileg elfogadott betűjele elsőre talán triviális választásnak tűnhet, de az első kriptopénz mára védjeggyé vált logójának megszületése, a blokklánc indulását követően még évekig váratott magára.

bitcoin logó kockázatmentes létra stratégia bináris opciókhoz

A Bitcoin létrejöttekor még nem léteztek az azt tároló walletek, a tranzakciókat nyomonkövető böngészők block explorersem pedig az olyan médiumok pl. Így talán érthető, hogy a logó megtervezése nem tartozott az alkotó legsürgetőbb bitcoin logó közé, habár annak egyik  első verzióját még maga Satoshi tervezte meg és ajánlotta követői figyelmébe.

Azonban a BC betűkkel ellátott aranyérme bemutatásával egy időben, egy másik fórumozó is felvetett egy javaslatot.

bitcoin logó példa egy opciós ügyletre

Bár ez sokak tetszését elnyerte, a konszenzus egy darabig még váratott magára. Egy évvel később még mindig napirenden volt  az ügy, bár a korai fórumozók túlnyomó többség ekkor már az ikonikus B betűt támogatta.

bitcoin logó távolról pénzt keresni

A szó teljes hosszában, kisbetűvel leírva magukra a bitcoinokra, mint a kriptopénz egységeire utal pl. További érdekesség, hogy a blokklánc technikai leírását tartalmazó whitepaperbena dokumentum címét leszámítva egyszer sem szerepel a Bitcoin szó.

bitcoin logó befektetés időnként tesztelt bitcoinba

A szerző számára a világ megváltoztatására tett kísérlet fontosabb volt, mint egy jól csengő márkanév súlykolása. Bitcoin logó a Binance igazgatója is megosztotta, a világ legnagyobb kriptotőzsdéjét jelképező logó történetét.

bitcoin logó bináris opciók a legjobb kereskedők